DE KEUKEN VAN CATALONIŽ
Art. 309771
 
 
 
In dit prachtige kook- en genietboek doet Josť Pizarro verslag van zijn culinaire reizen door CataloniŽ en laat hij ons kennismaken met gerechten die de traditionele en de moderne Catalaanse keuken combineren. Zijn culinaire avonturen beginnen steevast op de markt, waar hij zijn hart ophaalt aan het verse vlees, de verse vis en de verse groenten in de kraampjes. Met al die verse ingrediŽnten tovert hij typisch Catalaanse gerechten op tafel, zoals de klassieke patatas bravas, een heerlijk stoofpotje van kip en langoustines.of rijst met konijn. Van een snelle tortilla met wilde paddenstoelen en winterse, langzaam gegaarde lamsschouder met asperges en zeekraal tot verfijnde hazelnoot-pruimgebakjes ...
Josťs interpretatie van de Catalaanse smaken zal je ongetwijfeld inspireren om zelf aan de slag te gaan in de keuken!

Het boek is ingedeeld op vlees Ė vis Ė groenten Ė desserts en bevat naast suggesties voor typisch Catalaanse menuís ook tips voor authentieke eetadresjes in CataloniŽ.

Gebonden, 256 pag.
Formaat 190x240mm
Auteur Josť Pizarro
Forte, april 2018